Call us

  • Home
  • Blog
  • Displaying items by tag: ΜΑΞΙΛΑΡΙΑ
Rate this item
(0 votes)
 

winestain.mediumΗ άμεση επέμβαση είναι το κλειδί για τον αποτελεσματικό καθαρισμό

 
Αν έπεσε κόκκινο κρασί στο καλό τραπεζομάντιλο -ή σε κάποιο ρούχο- δεν βιαζόμαστε να το πετάξουμε! Απλά έχουμε στο μυαλό μας ότι πρέπει να δράσουμε γρήγορα. Όσο περισσότερο αργήσουμε να επέμβουμε, τόσο πιο δύσκολο θα γίνει να εξαφανιστεί ο ενοχλητικός λεκές.
Διαβάστε τι μπορείτε να κάνετε για να εξαφανίσετε το λεκέ...
Rate this item
(0 votes)
 

plekto.mediumΣυμβουλές για το πλύσιμο και τη φύλαξή τους

 
Μια από τις πιο χαρακτηριστικές τάσεις του φετινού χειμώνα, είναι η θριαμβευτική επιστροφή των πλεκτών. Ρούχα με ξεχωριστή θηλυκότητα, ευκολοφόρετα και πάνω απ’ όλα άνετα και ζεστά.
Όλα αυτά βέβαια είναι πολύ ωραία, αλλά το πρόβλημα είναι ότι τις περισσότερες φορές, αυτά τα ρούχα είναι ευπαθή και χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή και φροντίδα για να μην χάσουν τη φόρμα τους.
Ας δούμε κάποια πολύ βασικά μυστικά που θα σε βοηθήσουν να συντηρήσεις τα πλεκτά σε άριστη κατάσταση, για να μπορέσεις να τα χαρείς ακόμα περισσότερο.
Rate this item
(0 votes)
 

sidero sideroma rouxa siderwstra.mediumΈνα κόλπο για να δείχνει σαν καινούργιο

 
Τα ηλεκτρικά σίδερα μετά από αρκετή χρήση γεμίζουν άλατα, με αποτέλεσμα να μειώνεται η απόδοσή τους.
 
Για να απαλλαγούμε από τα άλατα, μπορούμε να φτιάξουμε ένα μείγμα που αποτελείται από μισή ποσότητα νερού και μισή ποσότητα λευκού ξιδιού και να το ρίξουμε μέσα στη συσκευή.
 
Rate this item
(0 votes)

article-2198057-14d.mediumΤι μπορούμε να κάνουμε αν αργήσουμε να τα βγάλουμε από το πλυντήριο

 
Όταν αργήσουμε να βγάλουμε τα ρούχα από το πλυντήριο, κινδυνεύουμε τα φρεσκοπλυμένα ρούχα να αποκτήσουν μια άσχημη μυρωδιά.
Rate this item
(0 votes)

defrost.mediumΈξυπνα κόλπα για να απαλλαγείτε από τη δυσοσμία

 
Αντιμετωπίστε τις δυσάρεστες οσμές του ψυγείου, ακολουθώντας τις συμβουλές που ακολουθούν...
 
Αρχικά, φροντίστε να κάνετε απόψυξη κάθε 4 με 6 μήνες, ώστε να μην πιάνει πάγο.
Rate this item
(0 votes)

kitchen.mediumΈνα «κόλπο» για να αρωματίσουμε φυσικά το χώρο

 
Όταν τηγανίζουμε ή μαγειρεύουμε τροφές που μυρίζουν έντονα (π.χ. ψάρι), η κουζίνα γεμίζει δυσάρεστες οσμές, από τις οποίες δυσκολευόμαστε να απαλλαγούμε ακόμα και αν αφήσουμε ανοιχτά τα παράθυρα για ώρες.

Τα cookie μάς βοηθούν να σας παρέχουμε τις υπηρεσίες μας. Εφόσον χρησιμοποιείτε τις υπηρεσίες μας, συμφωνείτε με τη χρήση των cookie από εμάς.